Liebster awards

Hello everyone this is Rachana Tripathi from the blog Rachana Trp., and I am very grateful to Copypowerblog for nominating me for Liebster Awards.

She is a fantastic blogger and I really recommend you all to visit his site. The link to his site his site is given below :

https//Copypowerblog.wordpress.com.


About Liebster awards:

This award is meant as an instrument to encourage and mentor new bloggers. From The Global Aussie: “The earliest case of the award goes as far back as 2011. Liebster in German means sweetest, kindest, nicest, dearest, beloved, lovely, pleasant, valued, cute, endearing, and welcome.” The award initially focused on bloggers with less than 200 followers.


Questions for nominees:

  1. What do you admire the most about yourself?
  2. What do you think about rituals in religion?
  3. What do you think is your extraordinary talent?
  4. Why is it extraordinary for you?
  5. Favourite movie and reasons behind your choice.
  6. Best place for tour.
  7. Favourite actor.
  8. What is the most important aspect of one’s life?
  9. What would you like to have the most- Strength, generosity or intelligence?
  10. Which person does inspire you the most?
  11. What do you think about oldage homes?

11 Random words about myself:

  • Do everything with passion.
  • Respect my elders
  • Short tempered
  • Don’t want to hurt anyone by any means.
  • Love to read books
  • Live in present but sometimes past memories overule present.
  • I always rush at the 11th hour.
  • I am fond of reading astrology books.
  • I like to cook food for my kids.
  • Try to follow some routine in life.
  • I am keen to gain knowledge from every corner.

Answers to the questions of Copypowerblog:

1. What do you think are the qualities of blogger that makes him unique?

Ans)Valuing his audience, hardworking, and persistent.
2. What one thing will you advice young generation ?

Ans) Never give up.
3. What does friendship mean to you?

Ans) A relationship that is trustworthy and secure.
4. Best memory of your life

Ans) When my son was born.
5. What do you think about your country ?

Ans) Sare jahan se Accha Hindustan hamara.
6. How do you judge a person(in general)?

Ans) By his behaviour.
7. What are your views on gender equality?

Ans) Very important aspect in a civilized world.
8.Your favourite person(the one you love or adore)

Ans) My son Suyash.
9. Your passion in life is___

Ans) To gain knowledge.
10. What is your concept of good and evil?

Ans) Whenever you have two options, one good and the other as evil, always think that you have only a choice; the good one.
11. Your favorite beach is _____.
Ans) Pondicherry beaches.


Rules for the Awards :

  • Thank the blogger who nominated you.
  • Make a post to show your award.
  • Tell about Liebster awards and its rules.
  • Answer the 11 questions asked by your nominator.
  • Describe yourself in 11 sentences.
  • Nominate 10 other bloggers of your choice.
  • Inform them about their nomination.

Bloggers whom I have nominated :

Names and blogs of the bloggers whom I have nominated are given below :

1:- Elganspo

2:-Alex, stardust

3:-Berinaberry

4:-Ameet Kothari

5:-Daz Journal

6:-Sgmdilse

7:-Artist Versifier

8:-Block-Start

9:-Visionariekind

10:-Viata

11:-Ideas Em Blog

I am very thankful to Copypowerblog for nominating me , showing my heartfelt thanks.

questions will be same . thanks


Advertisements

26 thoughts on “Liebster awards

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s